Over Dennis van der Aa Osteopathie

Aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO)

Over Dennis

Over Dennis van der Aa Osteopathie

In 2013 startte ik aan de studie fysiotherapie. Nog tijdens mijn studie had ik het gevoel dat er meer was dan alleen fysiotherapie en ik merkte tijdens stages dat ik niet iedereen altijd kon helpen. Dat frustreerde me en ik merkte dat ik altijd op zoek was naar meer informatie over het menselijk lichaam en alles daaromheen. Nog voor ik afstudeerde als fysiotherapeut kwam ik in aanraking met osteopathie; toen wist ik dat ik ook osteopaat wilde worden.

Na het afstuderen als fysiotherapeut ben ik aan het werk gegaan op verschillende locaties in Noord-Brabant. Terwijl ik meer ervaring op deed als fysiotherapeut begon ik in 2018, direct na mijn opleiding fysiotherapie, met de 4-jarige masteropleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Medio 2022 studeerde ik met de hoogste onderscheiding (Distinction) af als osteopaat en begon ik mijn eigen praktijk in Maastricht en in Veghel. Tegenwoordig werk ik ook als docent bij de opleiding osteopathie aan het IAO, waar ik osteopaten in opleiding lesgeef.

Maastricht en Veghel, waarom zo ver uit elkaar hoor ik u denken? De liefde bracht mij naar het zuidelijkste puntje van Nederland. Daar woon ik nu, samen met Daniëlle, die ook osteopaat is. Naast de liefde voor elkaar delen we ook de liefde voor ons vak!